Articole Asemanatoare

4 Comentarii

 1. Lucaci Florentin

  GRESIT TOTAL MICROUNDELE DE PUTERE SPORITA SI OMNIPREZENTE NE VOR ARDE CARNEA SI TESUTURILE MOI EXACT CA UN PUI BAGAT LA CUPTORUL CU MICROUNDE BINEINTELES CA ANTENUTELE MULTE SI MARUNTE VOR FI PUSE PE BLOCURILE CU PROSTI MULTI NICIODATA PE CELE DE STABI SAU BOGATANI CARE SUNT AVIZATI APRIORI .

  Reply
 2. Dan

  1) Daca va baga chip, pot trimite si primi date si prin 4G, nu au nevoie de 5G, nu are chipul acela cum sa stocheze si sa trimita atatea date incat sa fie neaparat necesar 5G
  2) Cei din spatele 5G-ului (Cabala, Sionistii, Noua ordine mondiala, etc…) unde traiesc, sub pamant? Ei nu vor fi afectati si prajiti precum puii de la Kaufland?
  Incetati sa mai fiti oi si ganditi, exista multa dezinformare in mass-media dar gandirea si logica nu vi le ia nimeni (asta daca le-ati avut initial).
  Astept niste replici de la toti „cunoscatorii in ale 5G-ului.

  Reply
 3. Dan nicolcioiu

  Prostia incepe sa devina covarsitoare in Romania. Legatura 5G cu covid-19, cu oculta mondiala este preluata fara o minima documentare. Traiesc in case cu unde de tip 5G de ani de zile,dar acum stapanii lumii si-au pus in cap sa-i vaccineze cu CIP-uri, sa-i prajeasca cu unde electromagnetice , ce mai nu o sa ramana viu decat Guvernul mondial,cativa Sionisti si vreo suta de miliardari ! (Ba da astia n-r avea nevoie de niste romani sa le culeaga sparangelu!?)

  Reply
  1. Cami

   tu asta documentatul, stii ca undele gsm sunt clasificate de OMS cancerigene? Cum o fi 5 G daca e de 20 de ori mai puternic?! E sanatos, e bio? Iti pui tu 2 pe bloc?!! Aia de la Bruxelles le-au interzis de prosti?!!!

   Reply

Adauga un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

stirialese.com

STIRIalese.com - Toate drepturile rezervate